[...] który pomoże ci obliczyć wartości RANO - płatki owsiane + rodzynki, orzechy włoskie, orzechy laskowe - mleko + omega dorzuć jajka nie wiadomo ile?? W SZKOLE - kanapka (chleb razowy, masło, szynka, ser żółty, pomidor) - kefir smakowy 450m zamień na naturalny OBIAD na obiad najlepiej pierś z kury (może być zamienie z innym mięsem) + brązowy [...]
Już dwa pakuję, ale zapomniałem całkowicie wliczyć carbo potreningowe 50g po treningu, więc można zamienić posiłki np tak: V i VI połączyć ze sobą w ten sposób. V Ryż biały B:7 WW:79 T:0 349 Z bardzo dużą ilością warzyw VI Tuńczyk 50g B:14 WW:2 T:5 Chleb razowy 200g B:10 WW:82 T:2 390 <----- Wywalić Orzechy 10g B:1.5 WW:2 T:6 73 V Ryż [...]
1. 7:00 -Jajecznica z 6 białek, 2 żółtek -100 gram owsianki (+ ewentualny twaróg/serwatka do niej) -15 g oliwy z oliwek 2. 10:00-12:00 (na kolejnych przerwach) -4 kanapki (chleb razowy ofc) z szynką i warzywami 3. 14:00 -2 kanapki takie jak poprzednio lub gainer (będę miał tylko 1,5kg Mutanta) 4. 16:30 (przed siłownią) -125g piersi -125g ryżu [...]
[...] - chyba nie pijesz surowych bialek jaj? poczytaj o salmonelli - czemu jesz glukozamine?tak poza tematem to ja jadlem 3 x 1 pol godziny po posilku - zamiast bulek jedz chleb razowy i wiecej tej szyneczki - nie polecal bym laczyc miesa (piersi z kurczaka) z mlekiem - ale to jeszcze skonsultoj z kim innym - i dlaczego tyle tych posilkow w tak [...]
nie dostrzegam twojego problemu jesli chodzi o diete-w szkole mozesz jesc ryz z kurakiem zapakowany w pojemnik,a jak nie chcesz to chleb razowy pelnoziasrnity z cycem z kury,jest milion rozwiazan mozliwych...
[...] sie zmienia - to jakie sa tego granice w stopniach / dlugosci pieczenia/grzania/gotowania ? Moze ma ktos jakis link do tabel or stm - bo na konski rozum podejrzewam ze chleb razowy z opakowania rozni sie pod wieloma wzg. od chleba razowego wrzuconego do tostera i spieczonego az do czarnych krawedzi=) NIE POSIADAM TAKICH TABELI Zaznaczam, ze [...]
hahahaha no nie wiesz co to jest chleb razowy? złotko? masło? ser? ew. szynka Jeśli to by Ci nic nie mówiło to chodzi mi o kanapki a nie sklepik Zmieniony przez - pastek w dniu 2010-01-23 19:19:59 Zmieniony przez - pastek w dniu 2010-01-23 19:20:37 Zmieniony przez - pastek w dniu 2010-01-23 19:20:51
chleb razowy do dwóch dni będzie w miarę dobry, tylko nie trzymaj go za długo bo Ci się ruszać zacznie Zmieniony przez - pastek w dniu 2010-01-23 19:27:40
1) mozna 2) zamiast chleba razowego zjadlbym ryz brazowy przed tym treningie, zmien szynke na jakias rybe lub normalne mieso, szynka nie jest najelpsym zrodlem bialka, wywal migdaly tluszcze przed treningiem opdadaja, pomidora nie laczy sie z ogorkami, po za tym warzywa w okolotreningowych nie pasuja, rezygnuje sie z nich, chyba ze nie masz jakis [...]
sama powinnas wiedziec czy pierogi mozna,wystarczy ze sklad znasz (maka czy co tam sie daje ) i ile wegli to ma na 100g ? Jak biala maka to nie bardzo,szczegolnie o tej porze. Przezuc sie na jakis czas na brazowe zdrodla wegli,bo owoce to slabe zdrodlo energii,bialkiem w proszku glodu nie zaspokoisz,liczeniem warzyw do bilansu sie zaglodzisz . [...]
[...] 40 min) 2. 8:00 po treningu bcca glutamina , potem sniadanie(mleko ok 0,5 litra, płatki kukurydziane, fitness miseczke, warzywa np. 2 pomidory, sok 100% 3. 10:00 chleb razowy do tego poledwica, lub inna wedlina, serek zołty tak zeby było z 3 kanapki, sok 100% pomaranczowy 4. 14:00 obiad co mama ugotuje 5. 15.30 przed treningiem [...]
śniadanie 6 00 Musli na mleku ( salaterka lub talerz) czyli ok 100 g + 200 ml mleka jaja 2 x ( mozna wypic na surowo z odrobina soli ?) orzechy włoskie laskowe 9 00 ( w szkole) Pieczywo razowe z twarogiem i miodem czyli ok 80 g warzywa (pomidor) STAWIAJ NA CHLEB RAZOWY 12 00 peiczywo razowe z jajem twarogiem warzywami (pomidor) orzechy włoskie [...]
[...] nasiona, olej lniany, orzechy, tłuste ryby ) Utnij nieco białko, dodaj owoce, warzywa dodawaj do każdego posiłku, źródło wiatmin i minerałów. Bułki do wyrzucenia, daj chleb razowy żytni. Kurczak to nie jedyne wartościowe mięso, tak jak źródło węglowodanów ryż. Pamiętaj o wymianie produktów, nie przyzwyczajaj organizmu do tych samych [...]
[...] tłuszczu, dają na dłużej uczucie sytości, regulują pozim cukru we krwi, obniżają ryzyko chorób serca i jelita grubego. Z mąki razowej żytniej produkuje się przede wsztystkim chleb razowy żytni i zakwas na żur." źródło KĄCIK BABCI MALINKI a tak poważniej czym wyższy typ to mąka będzie grubiej mielona będzie więc lepsza od 1850 a do placków [...]